Over ons

LHC is een zelfstandige groothandel in dranken, opgericht in 1998 vanuit de B.V. Gulpener, waaronder ook de B.V. Gulpener Bierbrouwerij valt, en is sedert de oprichting gehuisvest aan de Koumen 78 te Hoensbroek. LHC bevoorraad binnen de provincie Limburg in een Business to Business omgeving horeca, Leisure, verenigingen, sport, overheden, instellingen, en overige grootgebruikers met een compleet assortiment aan dranken.

Binnen dit rayon is LHC de exclusieve distributeur van de grootverpakkingen van de B.V. Gulpener Bierbrouwerij. 

Wij geloven niet in jarenlange contracten, maar streven een liberale, duurzame samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen na. Wij willen en kunnen uw voorraadkast zijn. Heeft u als horeca-ondernemer niet de fysieke of financiële ruimte om een grote drankvoorraad te houden? Wij kunnen in uw voorraadbehoefte voorzien. Ons assortiment is breed en bestaat uit bier, frisdrank, wijn, gedistilleerd, koffie en zuivel. Alle bekende binnen- en buitenlandse merken zijn vertegenwoordigd. Onze productkennis delen wij met u, zodat u tot de meest optimale mix van dranken komt voor uw horecagelegenheid. Hebben wij niet het product dat u zoekt, dan breiden wij ons assortiment graag snel voor u uit. Want ons magazijn is uw magazijn.

Wij leveren snel en op het moment dat u dat wil. Niet tot aan de voordeur of tot over de eerste drempel, maar tot op de plek waar u de dranken wilt hebben. Uw bestelling wordt keurig neergezet en lege fusten, flessen en kratten nemen wij vanzelfsprekend retour naar onze eigen ‘voorraadkast’. Flexibiliteit staat in onze logistieke dienstverlening voorop. Slinkt uw voorraad sneller dan verwacht? Onze express service is altijd onderweg in Limburg. En zo bij u om uw voorraden aan te vullen.

LHC. Altijd in de buurt.